About

Hidden Undercover

Hidden Undercover is een duurzaam streetwear merk dat ernaar streeft om artistiek talent te verenigen om zo een unieke kledingcollectie op te bouwen. Door samen te werken met verschillende designers, geloven wij bij Hidden Undercover dat wij een platform kunnen vormen waar (nog onbekende) creativiteit uit Amsterdam en ver daarbuiten vertegenwoordigd zal zijn.

Dit is wat ons concept karakteriseert; hoogwaardige kwaliteit kleding met daarop designs gemaakt door, veelal onbekend, creatief talent. Als het kledingstuk vraagt om 2 designs, bijvoorbeeld bij T-Shirts, dan zal er een relatie tussen de twee worden gelegd. Simpel voorbeeld: Voorkant: Vliegtuig ; Achterkant: Vakantiebestemming. Door de samenwerking met verschillende designers zal elk kledingstuk een eigen unieke identiteit hebben met een vleugje Hidden Undercover.

Hidden Undercover staat voor kwaliteit. Onze T-Shirts worden geproduceerd met 100% organisch ringgesponnen katoen. Door het gebruik van hoogwaardig katoen en deze speciale manier van spinnen is de kwaliteit van de kleding hoger en het draagcomfort beter.

Wij vinden dat bedrijven hun verantwoordelijkheid moeten nemen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zodoende doen wij bij Hidden Undercover ons best om kwaliteitsproducten met een lage milieu impact bij onze klanten te leveren. Dit doen wij door bijvoorbeeld te kiezen voor een leverancier die ons producten levert met de volgende certificaten: 

  

Over ons:

Hidden Undercover is opgericht door;

Tonne (links) en Floris (rechts). Wij zijn twee jongens die elkaar hebben ontmoet in het eerste jaar van de universiteit. Hoewel Tonne kort na de start van de opleiding stopte betekende dit niet dat onze vriendschap hieronder leed. De jaren erna werd onze vriendschap enkel sterker, mede dankzij gezamenlijke vakanties, feestjes en gelach.

Ondanks onze verschillen, zijn er altijd elementen geweest waar wij elkaar altijd in kunnen vinden. Een goed voorbeeld hiervan is kleding, wij vinden beiden dat kleding een belangrijke manier is om jezelf te uiten en dat een goede outfit je zelfvertrouwen kan vergroten. Toen wij tot de conclusie kwamen dat de gevestigde merken het voor ons beiden allemaal nét niet waren namen wij een beslissing. Het starten van een eigen streetwear merk. Kwaliteit voorop, werken met gepassioneerde en getalenteerde designers en luisteren naar de feedback van klanten. Constant op zoek naar verbeteringen op het gebied van de kleding en de klantbeleving. Dit alles, terwijl wij tegelijkertijd een platform trachten te bieden voor onbekend talent, is onze visie.

Welkom bij Hidden Undercover.